Έτοιμος να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο Ματέους Πονίτκα…
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mozzart Sport, οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου θέλουν να καλύψουν το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου με τον 29χρονο σμολ φόργουορντ, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Την περασμένη χρονιά ο Πονίτκα μέτρησε 8,4 πόντους, 5,2 ριμπάουντ, 2,4 ασίστ και 1,1 κλεψίματα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.