Για έναν επιπλέον χρόνο υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Κώστας Γαλανόπουλος!
Το συμβόλαιο του διεθνή χαφ ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2024, με τον εκ των αρχηγών της Ένωσης να βάζει την υπογραφή του σε νέο, που θα τον κρατήσει στα κιτρινόμαυρα μέχρι το 2025.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Γαλανόπουλο, έως το καλοκαίρι του 2025.
Ο διεθνής Έλληνας μέσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα στις 31 Μαΐου 2016, στο παιχνίδι των Play Offs με τον Πανιώνιο, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε πανηγυρίσει μαζί της την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, όντας μέλος της αποστολής στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.
Τη σεζόν 2017-18 έγινε ο νεαρότερος πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ μεταπολεμικά, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε (2022-23) κατέκτησε με την κιτρινόμαυρη φανέλα το νταμπλ, έπειτα από 45 χρόνια.
Μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 151 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 10 φορές και βγάζοντας τρεις ασίστ.
Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του ο Κώστας Γαλανόπουλος τόνισε στο aekfc.gr: «Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για ακόμη μια φορά το συμβόλαιό μου μαζί της. Τώρα όλοι συγκεντρωνόμαστε στην επόμενη σεζόν, με στόχο να είναι τόσο επιτυχημένη όσο αυτή που ολοκληρώθηκε».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.