Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Παναθηναϊκό εν όψει του τρίτου τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων ο Αγραβάνης.
Συναγερμός σήμανε στον Παναθηναϊκό, καθώς από την σημερινή προπόνηση απουσίασε λόγω προβλήματος ο Δημήτρης Αγραβάνης.
Ο Έλληνας διεθνής παρουσίασε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού και ως συνέπεια απουσίασε από την προπόνηση του Σαββάτου.
Μέσα από την ομάδα προκύπτει πως η μη συμμετοχή του στην σημερινή προπόνηση είναι περισσότερο για προληπτικούς λόγους, εφ’ όσον θα υπάρξει σίγουρα και τέταρτο παιχνίδι στη σειρά, στην έδρα των «Πράσινων».
Αν τελικά δεν αγωνιστεί στον 3ο τελικό στο ΣΕΦ, ο Χρήστος Σερέλης θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά πως θα μοιράσει τους χρόνους συμμετοχής μεταξύ των φόργουορντ της ομάδας, με τον Γουίλιαμς να αναμένεται να πάρει αυξημένο χρόνο συμμετοχής.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.