Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτισε την Παρί Σεν Ζερμέν μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον γαλλικό σύλλογο και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της σπουδαίας καριέρας του.
Όπως φαίνεται ο Αργεντινός βρίσκεται ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ, που στρώνει… χαλί εκατομμυρίων στα πόδια του, με το ποσό που του προσφέρει να αρχίζει από τα 400 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και μπορεί να φτάσει τα 600.
Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα του «Goal Espana» οι διαπραγματεύσεις «πάγωσαν» μετά από εντολή του ίδιου του Μέσι. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο «Pulga» θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες επιστροφής του στη Μπαρτσελόνα και είναι διατεθειμένος να της δώσει παράταση χρόνου, έτσι λοιπόν ζήτησε από το περιβάλλον του να βάλει τις διαπραγματεύσεις στο ψυγείο για ένα χρόνο και να επανέλθουν το 2024.
Οι άνθρωποι της Αλ Χιλάλ δεν περίμεναν αυτήν την εξέλιξη και η απάντησή τους προς το περιβάλλον του Μέσι ήταν πως το 2024 η πρόταση δεν θα είναι ίδια και θα είναι μειωμένες οι παροχές και οι απολαβές του Αργεντινού.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού