Στις πρώτες θέσεις μιας πολύ σπουδαίας λίστας φιγουράρει ο Ολυμπιακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες που έχουν κατακτήσει περισσότερες φορές το πρωτάθλημα στη χώρα τους, με τα 47 τρόπαια που έχουν, όντως φυσικά η μοναδική ελληνική ομάδα που βρίσκεται στη λίστα και μάλιστα τόσο ψηλά, στην τρίτη θέση.
Πάνω από τον Ολυμπιακό βρίσκονται μόνο δύο ομάδες. Η Ρέιντζερς καθώς μετρά 55 πρωταθλήματα στη Σκωτία και η Πενιαρόλ της Ουρουγουάης με 51 κατακτήσεις. Οι ομάδες που συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα είναι η Ολίμπια Κλουμπ της Παραγουάης που έχει σηκώσει 46 φορές το πρωτάθλημα στη χώρα της, την στιγμή που η Ζάμαλεκ από την Αίγυπτο μετρά 42 κατακτήσεις.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.