Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και χάρη στο καλάθι του Σέρχιο Γιουλ, ηττήθηκε στον τελικό της Euroleague.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός της «βασίλισσας», Τσους Ματέο, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και τόνισε πως η υπομονή των παικτών τους που περίμεναν την ευκαιρίας του ήταν το «κλειδί» του τελικού.
Όσα είπε ο Ματέο:
«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας, παλέψαμε και πήραμε το τρόπαιο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα αντιδράει όταν συμβαίνει κάτι κακό. Παίξαμε όλοι μαζί, παλέψαμε όλοι μαζί, ξέραμε πως πρέπει να μείνουμε ζωντανοί.
Το κλειδί του τελικού ήταν η υπομονή. Ξέραμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία μας, αλλά δεν γνωρίζαμε ότι αυτή θα είναι τόσο αργά στο ματς».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Κόρι Τζόζεφ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα παρκέ κόντρα στη Ζαλγκίρις και ο Αμερικανός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάστασή του, δηλώνοντας πως νιώθει ακόμη καλύτερα απ’ ότι πριν τραυματιστεί.
Ο Λιονέλ Μέσι φιλοξενήθηκε σε γνωστό podcast και μεταξύ των όσων ποδοσφαιρικών αναφέρθηκε, ο θρύλος της μπάλας αποκάλυψε και τι είναι αυτό που μετανιώνει περισσότερο από καθετί στη ζωή του...