Παραμονή του μεγάλου τελικού του Final 4 της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τόμας Γουόκαπ, βρέθηκε στη fun zone που έχει στηθεί στο Κάουνας και συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό τριπόντων.
Ο «εξολοθρευτής» του Ολυμπιακού αντιμετώπισε τους Σέρκτακ Σανλί της Μπαρτσελόνα και Κάρλος Αλοθέν της Ρεάλ και μάλιστα κατάφερε να βγει νικητής, γνωρίζοντας την αποθέωση από οπαδούς των «ερυθρόλευκων» που βρέθηκαν εκεί.
Carlos Alocen, Thomas Walkup, Sertac Sanli had themselves a shooting contest.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.