Οι Λος Άντζελες Λέικερς είναι με την πλάτη στον τοίχο στη σειρά των τελικών της Δυτικής Περιφέρειας, καθώς οι Ντένβερ Νάγκετς έχουν καταφέρει να πρηγούνται με 2-0.
Στο Game 2 ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποκόμισε ένα πρόβλημα στο πόδι, όταν καταλάθος πάτησε πάνω σε αυτό του Άντονι Ντέιβις μέσα στη διάρκεια του ματς.
Πάντως ο «βασιλιάς» δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να μην αγωνιστεί το πολύ κρίσιμο τρίτο παιχνίδι, τονίζοντας σε δήλωσή του στο «ΤΝΤ» πως θα είναι κανονικά διαθέσιμος.
«Θα είμαι έτοιμος για το Game 3. Απλά πάτησα στο πόδι του Άντονι Ντέιβις. Τίποτα δεν θα με κρατήσει εκτός αγώνα», ανέφερε σχετικά ο 38χρονος σούπερ σταρ.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν έχει σκοπό να τον αφήσει.
Η Μαρινέλλα μαζί με την κόρη της στην Γάνδη, στιγμές πριν την έναρξη του ημιτελικού Άρης - Τρέισερ Μιλάνου, κάνει δηλώσεις γεμάτη αγωνία στον Κώστα Χαρδαβέλλα.