Η αποκάλυψη της Μαριαγάπης Ξυπολιά του GNTM: «Έχασα πολλά κιλά μέσα σε 2 μήνες και έπαθα βουλιμία»
Η Μαριαγάπη Ξυπολιά που είχαμε γνωρίσει στο GNTM πριν από δύο χρόνια, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας και μίλησε για τις σοβαρές διατροφικές διαταραχές που είχε πριν από λίγο καιρό.
Το εκρηκτικό μοντέλο που συνεχίζει να είναι περιζήτητο σε διεθνή ντεφιλέ μόδας αλλά και στην Ελλάδα παραδέχτηκε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη πως πριν από ενάμιση χρόνο χρειάστηκε να κάνει μία πολύ αυστηρή δίαιτα προκειμένου να χάσει πολλά κιλά, με αποτέλεσμα όμως όλο αυτό να επηρεάσει τον μεταβολισμό της και κατ’ επέκταση την υγεία της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M O O N C H I L D 🌙 (@mariagapi)
«Πάντα σκεφτόμουν πώς μπορεί να επηρεάσει κοπέλες αυτό που δεν τα έχουν καλά με το σώμα τους» είπε αρχικά η Μαριαγάπη και συνέχισε:
«Δεν έχω κάνει πολλές δίαιτες. Έχω κάνει πριν από ενάμιση χρόνο. Μου πήρε δύο μήνες να χάσω πολλά κιλά, σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα. Έχασα πολλά κιλά μέσα σε δύο μήνες και μου γύρισε μπούμερανγκ. Έπαθα βουλιμία δυστυχώς».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M O O N C H I L D 🌙 (@mariagapi)
Και κατέληξε λέγοντας για τον χώρο της μόδας: «Είναι κρίμα γιατί μπορεί αυτός ο χώρος (της μόδας) να γίνει πολύ τοξικός».
Δείτε τι άλλο είπε η Μαριαγάπη Ξυπολιά στην εκπομπή:
- Βενεζουέλα και Δομινικανή Δημοκρατία αποκαθιστούν τις προξενικές υπηρεσίες και τις αεροπορικές συνδέσεις
- Ο Τραμπ κλείνει το Κέντρο Κένεντι στην Ουάσιγκτον για διετή ανακαίνιση
- Λίβανος: Νέες επιδρομές του Ισραήλ με 1 νεκρό και 7 τραυματίες, ανάμεσά τους 2 παιδιά
- Κολομβία: Πεθαίνει από πνιγμό ο υπ’ αριθμόν 2 του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών
- Τουρκία: Ταξιδεύουν στην Αλεξανδρούπολη για να αγοράσουν τρόφιμα – Αποκλειστικές εκδρομές μόνο για βοδινό κιμά
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Εξπρές αλλαγή χρήσης γραφείων σε κατοικίες

