Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια ήταν η καλεσμένη της Δώρας Παντέλη που τράβηξε τα βλέμματα στη «Zalgirio Arena»

Ποια ήταν η καλεσμένη της Δώρας Παντέλη που τράβηξε τα βλέμματα στη «Zalgirio Arena»

Μία εκλεκτή καλεσμένη είχε στην εκπομπή «Playmakers» η Δώρα Παντέλη, με τη «Miss Universe» και δημοσιογράφο, Σοφία ντελ Πράδο, να κλέβει τις εντυπώσεις στη «Zalgirio Arena».

Σε ρυθμούς Euroleague βρίσκεται όλη η Ευρώπη, με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού να προκαλεί ξεχωριστό ενδιαφέρον στην Ελλάδα. Στην τηλεοπτική εκπομπή της Nova «Playmakers» οι καλεσμένοι που μίλησαν στη Δώρα Παντέλη, για το επίμαχο παιχνίδι κόντρα στη Μονακό, ήταν αρκετοί, όμως μία από αυτές ξεχώρισε.

Η Σοφία ντελ Πράδο, είχε μεγάλη ευφράδεια λόγου και αρκετές και αρκετές γνώσεις γύρω από το μπάσκετ, όμως αιτία για να κλέψει τις εντυπώσεις ήταν φυσικά η εκθαμβωτική της εμφάνιση. Φυσικά, η ίδια έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ομορφιά της, που τη χάρισε τον τίτλο της «Miss Universe» το 2017, εκπροσωπώντας την πατρίδα της Ισπανία.

Η Ντελ Πράδο γεννήθηκε στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας το 1995 και μεγάλωσε στο μεγάλωσε στο Βιγιαρομπλέδο. To 2022 εθεάθη για πρώτη φορά ως δημοσιογράφος της EuroLeague και μάλιστα η ίδια αποτέλεσε την παρουσιάστρια στην τελετή απονομής των βραβείων της διοργάνωσης. «Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και, χωρίς αμφιβολία, κάτι που ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω», είχε αναφέρει σε ανάρτηση της στο Instagram.

Η ίδια είναι πρώην μπασκετμπολίστρια, μοντέλο και παρουσιάστρια. Στο κομμάτι του αθλητισμού ήταν πρέσβειρα του ισπανικού εθνικού πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ Γυναικών στην Τενερίφη (Σεπτέμβριος 2018), ενώ νωρίτερα η ίδια είχε συμμετοχή και στον διαγωνισμό «Miss Universe», τον οποίο κέρδισε το 2017 μετά από την πρώτη απόπειρα το 2015.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024