Τα μεγάλα ντέρμπι της ημιτελικής φάσης του UEFA Champions League «παίζουν» ζωντανά στο MEGA απόψε, Τετάρτη 10 Μαΐου και την Τετάρτη 17 Μαΐου, στις 22:00.
Απόψε, Τετάρτη 10 Μαΐου, Μίλαν – Ίντερ έρχονται αντιμέτωπες στο «Derby della Madonnina» για μια θέση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Μίλαν επέστρεψε στα ημιτελικά και βάζει στόχο το όγδοο τρόπαιο, ενώ η Ίντερ αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπενφίκα ψάχνει στο καυτό Μιλάνο το εισιτήριο του τελικού.
Την Τετάρτη 17 Μαΐου, θα απολαύσουμε τη συναρπαστική ρεβάνς Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης στο remake του περσινού ιστορικού θρίλερ στα ημιτελικά. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον ασταμάτητο Χάαλαντ αντιμετωπίζει τους πρωταθλητές Ευρώπης στον δρόμο για την κατάκτηση του UEFA Champions League. Μετά το σφύριγμα της λήξης, εκτενές ρεπορτάζ για τις ομάδες που θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Τους αγώνες περιγράφουν ο Κώστας Βερνίκος και ο Αντώνης Κατσαρός. Τις εκπομπές παρουσιάζει ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και σχολιάζει ο Αντώνης Καρπετόπουλος.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες αποσύρονται από τα τουρνουά τένις, αντιδρώντας στο φορτωμένο καλεντάρι – Το πάθημα του γυναικείου τουρνουά του Ντουμπάι και το πριμ των διοργανωτών της Ντόχα σε Αλκαράθ και Σίνερ για να μην αποσυρθούν!
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την 11άδα με την οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη Γερμανία τη Λεβερκούζεν, για τη ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League. Δείτε και την 11άδα των Γερμανών