Οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα των Αρχών στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη περίπου στις 07:30 το πρωί της Κυριακής.
Όπως αναφέρει το grtimes.gr, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να καταδιώκουν το όχημα στο κέντρο της πόλης. Αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός του οχήματος να εμβολίσει ένα περιπολικό, αλλά και να συγκρουστεί με ένα σταθμευμένο ΙΧ στην οδό Μιχαήλ Καλού, προκαλώντας του υλικές ζημιές.
Ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός που δεν σταμάτησε στο σήμα των Αρχών, μετέφερε παράτυπους μετανάστες.
Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του στην πόλη, χωρίς να τον έχει συλλάβει μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας