Από τις στιγμές που κάνουν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες είναι και ένα περιστατικό με ένα μικρό αγόρι και την Κέιτ Μίντλετον.
Ήταν τη στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον χαιρετούσε τον κόσμο που ένα μικρό αγοράκι της πήρε την τσάντα από τα χέρια και άρχισε να παίζει.
Η Lucy Williams κρατούσε τον γιο της Daniel Williams ενώ έπαιζε με την τσάντα της Κέιτ Μίντλετον, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να γελά με τον μικρό μπόμπιρα που βρήκε στην τσάντα της το νέο του παιχνίδι.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας