Νίκη τεράστιας σημασίας για τη Λαμία! Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου χάρη σε ένα γκολ του Βέργου και έβαλε από κάτω της Ιωνικό και Λεβαδεικό, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα. Ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι οι γηπεδούχοι που απειλήθηκαν ελάχιστα από τους Περιστεριώτες και ουσιαστικά είναι οι κερδισμένοι της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League.
Παρά τη διάθεση που έδειξαν και οι δύο ομάδες, το πρώτο ημίχρονο κύλησε με μόνο μία αξιόλογη φάση για τους γηπεδούχους, στο 20ο λεπτό, όταν ο Μεντίνα υποδέχθηκε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, ελίχθηκε ωραία και έκανε το σουτ, το οποίο όμως πέρασε δίπλα από την εστία του Γιαννιώτη. Σε ό,τι αφορά τους Περιστεριώτες, η μοναδική φορά που πλησίασαν με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή ήταν στο 42′, όταν στο παράλληλο γύρισμα του Κλωναρίδη δεν βρέθηκε συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας.
Στην πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου, ο διαιτητής Παπαδόπουλος υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Λαμίας, σε μαρκάρισμα του Χατζηισαϊα στον Μαρτίνεθ, όμως μετά από εξέταση του βίντεο ανακάλεσε την απόφασή του. Οι γηπεδούχοι έδειξαν σαφώς πιο αποφασισμένοι μετά την ανάπαυλα και έφτασαν στο γκολ στο 54′, με προβολή του Βέργου μετά από σέντρα του Αμπάντα, ενώ στο 59′ ο Γιαννιώτας έσωσε την εστία του, αποκρούοντας το δυνατό σουτ του Μαρτίνεθ.
Η Λαμία διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκε, ακόμη κι όταν οπισθοχώρησε, ενώ στα τελευταία λεπτά «άγγιξε» σε δύο περιπτώσεις το 2-0, με τον Γιαννιώτη να κάνει μεγάλες επεμβάσεις στα σουτ του Τσούκαλου (86′) και του Βασιλαντωνόπουλου (93′).
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.