Μία μέρα μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο αριστερό του γόνατο, ο Σέρχιο Αραούχο πόζαρε αγκαλιά με την κορούλα του και ευχαρίστησε τους γιατρούς για τη φροντίδα και τη θεραπεία που του παρέχουν.
Ο αρχηγός της ΑΕΚ, που θα μείνει εκτός δράσης για 4-5 μήνες, βρίσκεται στην Ισπανία και θα παραμείνει εκεί για το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του.
Η ανάρτηση του Αραούχο:
«Με τον καλύτερό μου γιατρό! Θέλω να ευχαριστήσω τον Dr Pedro Ripoll για άλλη μια φορά για όλα και το Ruber International Hospital για τη φροντίδα και τη θεραπεία που μου έδωσε».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.