Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα αντιπαράθεση Άδωνι Γεωργιάδη - Αρετής Αθανασίου για το όνομα της καταγγέλλουσας

Νέα αντιπαράθεση Άδωνι Γεωργιάδη – Αρετής Αθανασίου για το όνομα της καταγγέλλουσας

Ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε στη δημοσιογράφο, με την τελευταία να του ζητά να ανακαλέσει όσα υποστήριξε.

Τη δική του απάντηση στη δημοσιογράφο Αρετή Αθανασίου για την αποκάλυψη του ονόματος της γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε στην κυρία Αθανασίου, σημειώνοντας: «είναι ή δεν είναι αληθές ότι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter έκανε την ανάρτηση (την πρώτη φωτό που θα ανεβάσω), την οποία ανάρτηση στη συνέχεια, όταν άρχισε η φασαρία διέγραψε από τον λογαριασμό της στο Twitter;».

«Στην ανάρτησή της αυτή αναγράφει οποιουδήποτε είδους άλλη πηγή πληροφόρησης, ή μιλά η ίδια με απόλυτη μάλιστα βεβαιότητα;» συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «αν θεωρεί την ανάρτησή της αυτή άκακη και αναδημοσίευσε από κάτι που διάβασε κάπου αλλού, γιατί δεν ανέγραφε την πηγή της και γιατί τη διέγραψε στη συνέχεια;».

Απαντώντας στον ισχυρισμό της για «επαγγελματικό» στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι ο ίδιος τη χαρακτήρισε «στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».

«Στέλεχος με την έννοια του φανατικού υποστηρικτή του, όπως μερικές από τις αναρτήσεις, που θα σας παραθέσω, αποδεικνύουν, πέραν πάσης αμφιβολίας» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Αν θεωρεί υποτιμητικό και προσβλητικό το να είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, να το γράψει και τότε θα ανακαλέσω. Δεν είχα σκοπό να βλάψω την τιμή και την υπόληψή της με αυτή μου την αναφορά» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

«ΥΓ: Η κυρία Αθανασίου, η οποία μου είναι παντελώς άγνωστη, είχε πριν λίγες μέρες πρωταγωνιστήσει και στη διαρροή των στοιχείων των Δικαστών, που 13-0 καταδίκασαν τον κ. Νίκο Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο. Ίσως από εκεί να της έμεινε η συνήθεια…» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Νέα απάντηση από Αθανασίου

Απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη η κυρία Αθανασίου σημείωσε ότι ο υπουργός «έγραψε ένα κατεβατό και ξόδεψε χρόνο και φαιά ουσία να ψάχνει τις αναρτήσεις μου, έβγαλε το δεξιόμετρο να μετρήσει πόσο ΣΥΡΙΖΑ είμαι, δίνει διάφορες συμβουλές και οδηγίες αλλά για την ταμπακιέρα κουβέντα».

«Εχει λίγο χρόνο ακόμα να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη για τις συκοφαντίες που εκτόξευσε εναντίον μου» πρόσθεσε.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024