Δημοσκοπήσεις: Διαφορά μικρότερη των 5 μονάδων μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει το «γκάλοπ των γκάλοπ»
Μικρό άνοιγμα ψαλίδας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ανησυχητική ενίσχυση του ποσοστού του κόμματος Κασιδιάρη καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις
-
Τι έδειξε έρευνα για την απώλεια αργυροπελεκάνων στη Μικρή Πρέσπα κατά 60%, λόγω της γρίπης των πτηνών
-
Παπασταύρου: «Με τη συμφωνία για το αμερικανικό φυσικό αέριο υλοποιείται το όραμα της Ελλάδας να καταστεί ενεργειακός κόμβος»
-
Σε υψηλά επίπεδα ο πληθωρισμός τροφίμων στην Ευρωζώνη - Μεγάλες ανατιμήσεις σε κρέας, καφέ, τσάι και κακάο
-
Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σε χιονοστιβάδες στις Αυστριακές Άλπεις
Διαφορά 4,4 μονάδων έχει η πρώτη ΝΔ από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ, όπως δείχνουν τα δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί από οκτώ εταιρείες.
Πρόκειται για τα ευρήματα έρευνας που παρουσιάστηκαν στο δεύτερο «γκάλοπ των γκάλοπ» της ΕΡΤ.
Ειδικότερα, τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής:
- ΝΔ 29%
- ΣΥΡΙΖΑ 24,6%
- ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ 9,5%
- ΚΚΕ 5,8%
- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4,1%
- ΜΕΡΑ25 3,7%
- ΕΛΛΗΝΕΣ 3,4%
- ΛΟΙΠΟΙ 4,9%
- ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ 15,1% (*περιλαμβάνει: άκυρο – λευκό, αποχή, αναποφάσιστους, «Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ»)
Συγκριτικά με το πρώτο «γκάλοπ των γκάλοπ», στον παρακάτω πίνακα φαίνονται τα ποσοστά των κομμάτων στις δύο δημοσκοπήσεις.
Η διαφορά μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ έχει αυξηθεί ελαφρώς καθώς ήταν 28% για τη ΝΔ και 24,2% για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με την έρευνα το κόμμα του Κασιδιάρη αυξάνει τα ποσοστά του συγκριτικά με το πρώτο «γκάλοπ των γκάλοπ»

- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]
- Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις;
- Τζόλης και Καρέτσας στο «στόχαστρο» της Νάπολι
- Ολλανδία: Εκβιασμός οι απειλές Τραμπ για δασμούς σε Ευρωπαίους που αντιδρούν στα σχέδιά του για τη Γροιλανδία
- Ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες – «Η κυβέρνηση να αποκτήσει βούληση να δώσει λύσεις»
- Ο Αργυρόπουλος… έπαθε Ροναλντίνιο: Νέο απίθανο γκολ χωρίς να κοιτάει (vid)
- Κρήτη: Άκαρπες οι έρευνες για τον 33χρονο γιατρό Αλέξη Τσικόπουλο – Έψαξαν ακόμη σε εκκλησίες και στάνες
- Χιλή: Κόλαση φωτιάς με περισσότερους από 20.000 ανθρώπους να έχουν απομακρυνθεί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)








![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-129x85.jpg)






















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442