Ένα πολύ δύσκολο ματσάρισμα για τους Πειραιώτες, που καλούνται να αντιμετωπίσουν και να αποκλείσουν την ομάδα των Δημήτρη Ιτούδη, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νικ Καλάθη. Μια ομάδα με έμπειρους και ικανότατους παίκτες, που είναι πολύ επικίνδυνη και ικανή να κάνει τη ζημιά.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκα και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι είναι πολύ σημαντικό ο Ολυμπιακός να πάρει τα δύο πρώτα παιχνίδια που θα γίνουν στο ΣΕΦ, το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο, όπως ήταν στα περισσότερα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας.
Τα μαγικά χαρτάκια
Το πρώτο παιχνίδι της σειράς αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο φαληρικό γήπεδο στις 26 Απριλίου στις 21:45, ενώ το δεύτερο θα διεξαχθεί δύο μέρες αργότερα και πάλι στον Πειραιά (28/4, 21:30).
Ηδη οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει να ρωτούν πότε αναμένεται να βγουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για την πρώτη αναμέτρηση των Πειραιωτών με την τούρκικη ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες. Το αργότερο μέχρι το πρωί της Δευτέρας (17/4), με την ζήτηση να είναι πολύ μεγάλη και για τα δύο παιχνίδια που θα γίνουν στο ΣΕΦ.
Τα μαγικά χαρτάκια αναμένεται να εξαντληθούν μέσα σε λίγες ώρες και το γήπεδο των νταμπλούχων Ελλάδας θα είναι κατάμεστο και στις δύο πρώτες αναμετρήσεις.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.