Άδοξο τέλος είχε η απόπειρα διαρρήκτη τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης στην Καλλιθέα. Η αστυνομία ενημερώθηκε από περίοικους ότι ένας άνδρας επιχειρούσε να μπει σε διαμερίσματα πολυκατοικίας στην Καλλιθέα.
Ο επίδοξος διαρρήκτης εντοπίστηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης να προσπαθεί να αναρριχηθεί από υδρορροή σε πολυκατοικίας επί της οδού Αχιλλέως στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με το kallitheaonline.gr ο άνδρας κατάφερε τελικά να μπει στο κτήριο από ένα παράθυρο φροντιστηρίου ξένων γλωσσών.
Στο σημείο έφτασαν τέσσερα πληρώματα της ομάδας ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης οι οποίοι μετά από έρευνες, εντόπισαν και συνέλαβαν τον επίδοξο διαρρήκτη.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας