Τα απίστευτα συνεχίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Η ΑΕΚαντιμετωπίζει τον Άρη και ο Στιβ Μπένετ έφερε στην Ελλάδα μεθυσμένους διαιτητές να διευθύνουν την αναμέτρηση! Με την τύχη των Πολωνών να αγνοείται λίγες ώρες πριν τη σέντρα, ο Αγγλος αρχιδιαιτητής οδηγείται στην αντικατάστασή τους.
Μάλιστα, το θέμα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό, καθώς ο Μπένετ ετοιμάζεται να ορίσει Ελληνες διαιτητές. Και μάλιστα τον Διαμαντόπουλο! Τον διαιτητή που αποτελεί «κόκκινο πανί» για τον Άρη.
Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής-αφού τα έκανε μαντάρα με τους Πολωνούς- έχει στα σκαριά άλλη μια πρόκληση. Οπως φαίνεται λοιπόν, θέμα αναβολής δεν τίθεται, με τον Διαμαντόπουλο (είχε οριστεί αρχικά ως 4ος) να διευθύνει το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας. Στο VAR αναμένεται να βρεθεί ο Ευαγγέλου.
Αμερικανικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε παρέμβαση στα αποδυτήρια των Μπακς και μίλησε σε συμπαίκτες του με αφορμή τα δημοσιεύματα για το μέλλον του.
Ο Ολυμπιακός πήρε το βράδυ της Τρίτης το πρώτο του «τρίποντο» στο φετινό Champions League, διατηρήθηκε στο κόλπο της πρόκρισης στα play-offs και ταυτόχρονα πρόσφερε στον... εαυτό του ακόμη ένα αποτέλεσμα που φροντίζει για το ευρωπαϊκό του μέλλον.