Δύο μέρες μετά τη νίκη (12-18) επί του ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος» (20ή αγωνιστική), η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.
Το Σάββατο (1/4) στις 15:00, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης φιλοξενούν τον ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1. Κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη στον Πειραιά και να διευρύνουν το νικηφόρο σερί, που «τρέχουν» στο πρωτάθλημα, στο 21-0.
Ελευθερία Πλευρίτου: «Μας απομένουν δύο αγωνιστικές, για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια και να παραμείνουμε αήττητες για ακόμα μία χρονιά στο πρωτάθλημα! Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, θα στρέψουμε το βλέμμα μας στα παιχνίδια των πλέι οφ».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο