Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η νέα Porsche Cayenne συστήνεται εκ των έσω

Η νέα Porsche Cayenne συστήνεται εκ των έσω

H γερμανική φίρμα δίνει μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό της αναβαθμισμένης Cayenne που αναμενόμενα θέτει ως επίκεντρο την ψηφιακή τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα

Έχοντας ήδη δώσει μια πρώτη γεύση από τις δοκιμές εξέλιξης της ανανεωμένης Cayenne σε πλείστα γεωγραφικά μήκη και πλάτη του πλανήτη, η γερμανική φίρμα περνάει πλέον στα ενδότερα της νέου SUV της, εν όψει της πρεμιέρας του η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε διάστημα μερικών εβδομάδων.

Σε απόλυτη συμφωνία με τις ιστορικές καταβολές του πρώτου SUV της Porsche, η νέα εκδοχή της θα επιδιώξει την ισορροπία ανάμεσα σε πολυτέλεια και σπορ στιβαρότητα. Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό, κυρίαρχο ρόλο στο πλήρως αναδιαμορφωμένο ταμπλό διαδραματίζει η αφθονία οθονών. Αντλώντας επιρροές από την αμιγώς ηλεκτρική Taycan, η Cayenne υιοθετεί έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών που αντικαθιστά το προηγούμενο layout των αναλογικών οργάνων που περιστοιχίζονταν από οθόνες.

Η κεντρική οθόνη του infotainment βασίζεται στο ίδιο hardware με την τρέχουσα γενιά της Cayenne ωστόσο το interface είναι ανανεωμένο ενώ θα προσφέρονται περισσότερα τόσο σε επίπεδο εφαρμογών, υπηρεσιών και παραμετροποίησης όσο και σε ό,τι αφορά την ταχύτητα απόκρισης της οθόνης αφής. Τις δύο οθόνες συμπληρώνει και μια τρίτη η οποία θα ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό και τοποθετείται μπροστά από τον συνοδηγό, σχεδιασμένη να υπηρετήσει την ψυχαγωγία ή την ενημέρωσή του. Με βάση το συγκεκριμένο σκεπτικό μπορεί να υποστηρίξει υπηρεσίες streaming και προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth για ακουστικά.

Ο κλιματισμός και μερικές ακόμα βασικές λειτουργίες όπως η ένταση του ήχου εξακολουθούν να είναι διαχειρίσιμες μέσω φυσικών διακοπτών που ωστόσο φιλοξενούνται σε μια πλήρως ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα από την οποία λείπει ο επιλογέας των σχέσεων. Αυτός έχει μετακινηθεί δεξιά του τιμονιού ενώ στις αλλαγές συγκαταλέγεται και ο διακόπτης εκκίνησης ο οποίος έχει πάρει την μορφή ενός απλού πιεζόμενου διακόπτη έναντι του προηγούμενου που μιμείτο την κίνηση του κλειδιού.

Φυσικά, όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς από την Porsche Cayenne τα παραπάνω περιστοιχίζονται από υψηλής ποιότητας υλικά τόσο σε υφή όσο και σε συναρμογή, επιδεικνύοντας ] και την απαραίτητη ανθεκτικότητα και αντοχή στον χρόνο. Εξίσου αναμενόμενα τα παραπάνω θα συνοδεύονται από μια ευρεία επιλογή σε υλικά, χρώματα και ποιότητες ανάμεσα στα οποία το ανθρακόνημα το οποίο εμπλουτίζεται με χρυσίζουσες αποχρώσεις.

Αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει είναι η ευρυχωρία του εσωτερικού με δεδομένο ότι το νέο μοντέλο θα έχει ως αφετηρία την ίδια αρχιτεκτονική με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του μοντέλου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024