Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει τραβήξει, μετά το διαζύγιο, πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας καθώς φαίνεται να ζει στο έπακρο τη ζωή της ως single.
Ελπίζοντας, ωστόσο, μάλλον να ξεφύγει για λίγο από τον φακό των παπαράτσι πήγε μέχρι στο Τόκιο ελπίζοντας πως δεν θα την εντόπιζε ο φωτογραφικός φακός την ώρα που αντάλλαζε φιλιά με τον Χάρι Στάιλς.
Το περιοδικό People, με τη σειρά του, παραθέτει πηγή η οποία λέει ότι «εδώ και κάποιο καιρό γνωρίζονται ως φίλοι». Μάλιστα, «φιλικές» σχέσεις φέρεται να έχει η Ratajkowski και με την πρώην σύντροφο του Styles, Olivia Wilde.
Στο ντοκουμέντο της παθιασμένης στιγμής τους, ο τραγουδιστής φοράει λευκό T-shirt με μαύρο τζάκετ και παντελόνι, ενώ το μοντέλο μαύρη μάξι φούστα και τζάκετ σε ροζ χρώμα.
Ο Styles βρέθηκε στην Ιαπωνία στο πλαίσιο της περιοδείας του, «Love on Tour». Καμία από τις δύο πλευρές δεν σχολίασε τις δημοσιεύσεις στην Daily Mail.
Ο Styles και η Wilde, που γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020 στα γυρίσματα της ταινίας «Don’t Worry Darling», χώρισαν τον περασμένο Νοέμβριο, μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Η Ratajkowski, μετά το διαζύγιό της από τον κινηματογραφικό παραγωγό Sebastian Bear-McClard το 2022, με τον οποίο έχει έναν γιο, τον Sylvester Apollo Bear, 2 ετών, είχε συνδεθεί ερωτικά από τα media με τους Pete Davidson και Eric Andre.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.