Ποιος δεν έχει απολαύσει υπέροχες συναυλιακές στιγμές στο υπέροχο θέατρο του Λυκαβηττού; Η είδηση ότι πριν λίγα χρόνια έκλεισε, πολλούς στεναχώρησε. Όλο αυτό το διάστημα έμεινε κλειστό μέχρι που πριν 3 χρόνια ξεκίνησαν οι εργασίες απροκατάστασης.
Έτοιμο για επαναλειτουργία
Ένα από τα πιο αγαπημένα θερινά θέατρα της Αθήνας, ένα από τα θέατρα που έχει ταυτιστεί με τις συναυλιακές μας αναμνήσεις, αυτό του Λυκαβηττού, θα επαναλειτουργήσει σε λίγους μήνες. Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τα 10 χρόνια του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου της Τεχνόπολης.
Θυμίζουμε πως το Θέατρο Λυκαβηττού είναι κλειστό εδώ και πάρα πολλά χρόνια με απόφαση του δήμου Αθηναίων, γιατί κρίθηκε ακατάλληλο για λόγους ασφάλειας.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας