Ολυμπιακός: Χωρίς Μπαρτζώκα και ΜακΚίσικ κόντρα στο Λαύριο
Χωρίς τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο, αλλά και τον ΜακΚίσικ στην 12αδα θα παραταχθεί κόντρα στο Λαύριο ο Ολυμπιακός.
Την δυνατότητα να έχει στον πάγκο τον προπονητή του Γιώργο Μπαρτζώκα θα στερηθεί ο Ολυμπιακός στην αποψινή αναμέτρηση με το Λαύριο (21/3, 19:15).
Όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο για να δίνει οδηγίες.
Άρα χρέη πρώτου προπονητή θα εκτελέσει σε αυτήν την περίπτωση ο άμεσος συνεργάτης του, Χρήστος Παπάς.
Τέλος και ο ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι ο ξένος που θα μείνει, αυτή τη φορά, εκτός της 12άδας των Πειραιωτών.
- Ολυμπιακός: Αποθεώθηκε στη Γερμανία η «ερυθρόλευκη» αποστολή (vids)
- Οι φάσεις που μπορούν να κρίνουν πολλά στο Λεβερκούζεν
- Η ερώτηση που εκνεύρισε τον Αρτέτα – «Δεν υπάρχει τέτοιος όρος στο λεξιλόγιο μου» απάντησε ο προπονητής της Άρσεναλ
- Χιούλμαντ: «Εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, δεν σκεφτόμαστε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι»
- Τι γράφουν στη Ρουμανία για τις εμφανίσεις του Μαρίν με τη φανέλα της ΑΕΚ
- Ανοδος στην παγκόσμια κατάταξη για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
- Ο Μπενίτεθ βρίσκει σταθερότητα και τον Τεττέη
- Αναβολές, βία στα γήπεδα και αγωνία για το Μουντιάλ – Χάος στο Μεξικό με τον θάνατο του «El Mencho»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442