Παναθηναϊκός για Θανάση Γιαννακόπουλο: «Για πάντα στην καρδιά μας»
Ο εμβληματικός Θανάσης Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τιμά τη μνήμη του.
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μαζί με τον αδερφό του Παύλο, υπήρξαν στο τιμόνι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην κατά τεκμήριο πιο επιτυχημένη εποχή για τον σύλλογο και για τον πράσινο οργανισμό γενικότερα.
Ο «τυφώνας» όπως τον αποκαλούσαν λόγω του εκρηκτικού ταμπεραμέντου του, απεβίωσε σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην πράσινη οικογένεια.
Για αυτό και η πράσινη ΚΑΕ, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι αιωνίων με τον Ολυμπιακό, τίμησε την μνήμη του με ένα tweet που αναφέρει λιτά αλλά γεμάτα νόημα:
«Θανάσης Γιαννακόπουλος
27 Φεβρουαρίου 1931 – 19 Μαρτίου 2019
Για πάντα στην καρδιά μας!»
Θανάσης Γιαννακόπουλος
27 Φεβρουαρίου 1931 – 19 Μαρτίου 2019
Για πάντα στην καρδιά μας!#paobc #panathinaikos pic.twitter.com/fRPn5JzrSR
— Panathinaikos BC (@paobcgr) March 19, 2023
- Μπαρτζώκας: «Ερχόμαστε κάθε χρόνο στη Νέα Σμύρνη και μας βρίζουν – Κάποιοι δεν σέβονται τίποτα…»
- Πανιώνιος – Ολυμπιακός 71-79: Ζορίστηκε, αλλά έκανε το 20/20 σε επεισοδιακό ματς στη Γλυφάδα (vids)
- Live Streaming: Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
- Superleague 2: Αυτές είναι οι ενδεκάδες στο Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
- Ο Μαυροπάνος σκόραρε κόντρα στη Σίτι και «τρέλανε» τους οπαδούς της Άρσεναλ στα social media (pics)
- Ο Φουρνιέ είχε φραστικό επεισόδιο με οπαδό του Πανιωνίου και αποβλήθηκε (vid)
- Η Αργεντινή έστειλε τελεσίγραφο για το Finalissima
- LIVE: Πανιώνιος – Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)



















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [15.03 – 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/POSTER-copy-14-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442