Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποδέχθηκε την αποστολή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ
Στο ΣΕΦ βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, για να υποδεχθεί την αποστολή των «ερυθρόλευκων» και να τους συγχαρεί μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ.
Ο Ολυμπιακόςέφυγε νικητής για ακόμα μία φορά από την έδρα του Παναθηναϊκού, επικρατώντας των «πρασίνων» με 76-74, για την 19η αγωνιστική της Baslet League.
Οι «ερυθρόλευκοι» διεύρυναν έτσι το αήττητο σερί τους απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο στο 12-0 και εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρώτη θέση ενόψει των playoffs.
Μετά το «διπλό» στο ΟΑΚΑ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, βρέθηκε στο ΣΕΦ και υποδέχθηκε την αποστολή των Κυπελλούχων Ελλάδος, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και την αποστολή.
Πλέον οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παρτιζάν, για την Euroleague (24/3, 21:00).
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.