Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Βασίλης Σπανούλης αποθέωσε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, τονίζοντας ότι είναι η καλύτερη στην Ευρώπη!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:
«Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Είπαμε να παλέψουμε. 3 παιχνίδια σε 4 μέρες δεν είναι κάτι συνηθισμένο για το Περιστέρι. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Είμαστυε χαρούμενοι και προχωράμε για την πρώτη παρουσία σε τελικό».
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.