Ο Παναθηναϊκόςέκανε μια μεγάλη ανατροπή στη Θεσσαλονίκη επικρατώντας του Άρη με σκορ 2-1, παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν ικανοποιημένος με την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του, τονίζοντας πως ήταν μια νίκη τεράστιας σημασίας και πως ομάδα που έχει υψηλούς στόχους πρέπει να φτάνει σε τέτοιες ανατροπές.
Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:
«Σίγουρα τα παιχνίδια εδώ είναι πολύ δύσκολα, σε μία κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος και έχει τεράστιας σημασίας για μας η σημερινή νίκη.
Ήταν δύσκολο παιχνίδι, όχι τόσο όμορφο. Και οι δύο ομάδες για δικούς τους λόγους ήθελαν τη νίκη.
Ήταν ένα ισορροπημένο ματς και οι δύο ομάδες ήμασταν συγκεντρωμένες. Δεν είναι ένα ματς που βγάζει πολλές φάσεις. Σε αυτές που είχαμε εμείς έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεχτήκαμε γκολ, έπρεπε να το ανατρέψουμε και είμαι χαρούμενος που το καταφέραμε. Ήταν καλό βράδυ για εμάς.
Μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους πρέπει να κάνει τέτοιες ανατροπές.
Είμαστε υπό τρομερή πίεση, κάνουμε λάθη. Δεν κάνουμε αυτά που πρέπει. Σημαντικό να κερδίζουμε γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε καλύτεροι ενόψει της συνέχειας που μας περιμένει και στο πρωτάθλημα και στα Play offs».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Με τη νίκη που πέτυχε με 87-82 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός έφτασε τις τις 10 συνεχόμενες νίκες κόντρα στους πράσινους στη διοργάνωση.
Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να σημειώνει 21 πόντους και να είναι καθοριστικός στο τέλος και τον Σασα Βεζένκοφ να προσθέτει 24, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 87-82 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ σε ντέρμπι «θρίλερ».