Η ψυχαγωγία δίνει χώρο στην ενημέρωση ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.
Με το βλέμμα στραμμένο στις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα, η ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη αυξάνει τη διάρκειά της. Πιο συγκεκριμένα, η «Κοινωνία Ώρα MEGA» από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 05:00 μέχρι τις 09:00 στο MEGA.
Αμέσως μετά, στις 09:00, τη σκυτάλη παίρνει η ψυχαγωγική εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τους Κώστα Τσουρό, Θανάση Πάτρα, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Άννα Ζηρδέλη, θα συνεχίσουν να κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές με την καλύτερη διάθεση.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.