Παρά τον αποκλεισμό από την Μαρσέιγ (ήττα με 2-1), στο κύπελλο Γαλλίας, ο Κριστόφ Γκαλτιέ, έδειξε να μην ανησυχεί για την συνέχεια της Παρί Σεν Ζερμέν. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, ταξιδεύει το Σάββατο στο Μονακό για το ντέρμπι με τους Μονεγάσκους, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα, θα υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου, στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Champions League.
«Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Εάν συγκρίνουμε τα δύο ημίχρονα, υπήρξε πολύ μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο. Καταφέραμε να βγούμε απ’ αυτό κάποια στιγμή, αλλά δεν χρησιμοποιήσαμε πολύ χώρο σε βάθος», σχολίασε ο Γάλλος προπονητής και πρόσθεσε: «Δεχθήκαμε ένα… ηλίθιο γκολ μετά την ανάπαυλα και από εκείνη την στιγμή, δεν ήμασταν καλοί.
Υπάρχει απογοήτευση, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να μην μένουμε σε αυτόν τον αποκλεισμό. Θα ανακάμψουμε γρήγορα και θα καθαρίσουμε το μυαλό μας, ώστε αυτή η απογοήτευση να μην είναι σημαντικό βάρος. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο γι ‘αυτό, έχουμε αποκλεισθεί. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Νεϊμάρ βρήκε τους κατάλληλους χώρους κι έδωσε καλές πάσες. Μετά, ήταν πιο περίπλοκο για εκείνον αλλά και για όλους».
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Ανετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.