Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ για τον Κανός

Σοκ για τον Κανός

Δύσκολες ώρες για τον Σέρτζι Κανός, καθώς «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή η μητέρα του – Φεύγει άμεσα για Ισπανία ο 26χρονος εξτρέμ.

Δυσάρεστα νέα για τον Σέρτζι Κανός λίγες ώρες πριν το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, καθώς ο Ισπανός έχασε ξαφνικά τη μητέρα του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, που έκανε ντεμπούτο στην Τούμπα, περνάει πολύ δύσκολες ώρες με τον χαμό της μητέρας του και αναχωρεί για Ισπανία, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειας του.

Όπως είναι λογικό, ο Κανός δεν θα βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την Ένωση στην «Opap Arena» το βράδυ της Τετάρτης, αφού εξασφάλισε άδεια από τον Ολυμπιακός για να βρεθεί στην πατρίδα του.

Από την πρώτη στιγμή άπαντες στην ομάδα στάθηκαν στο πλευρό του 26χρονου πλάγιου μεσοεπιθετικού, αφού η απώλεια είναι μεγάλη, με τον ίδιο να είναι συντετριμμένος. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που απεβίωσε η μητέρα του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, η οποία είναι σε νεαρή ηλικία.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024