Κατάμεστο αναμένεται να είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» το βράδυ της Τρίτης (7/2,2 20:00), για τον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Η ζήτηση των εισιτηρίων τις προηγούμενες ημέρες ήταν μεγάλη, καθώς από τα 1.800 μαγικά χαρτάκια που τέθηκαν σε κυκλοφορία, έχουν διατεθεί 1.400.
Η διάθεση των τελευταίων 400 εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Δευτέρα (6/2) από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων και ώρες 10:00-18:00.
Οι τιμές των εισιτηρίων που έχουν απομείνει είναι στα 10€ και 20€ και κάποια ελάχιστα στα Court Seats (30€ δεύτερη σειρά και 50€ πρώτη σειρά)
*Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο ημιτελικό, δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions