Λάρισα: 33χρονη κατήγγειλε τον σύζυγό της ότι τη βίασε δύο φορές και την κλείδωσε έξω από το σπίτι
Ο 40χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Στη σύλληψη ενός 40χρονου προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας μετά από καταγγελία της 33χρονης συζύγου του.
Ο 40χρονος κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για βιασμό, σωματική βλάβη κατά αδύναμων ατόμων, ενδοοικογενειακή βία και παράνομη βία. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας», ο 40χρονος, όπως καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ., χθες τα ξημερώματα βίασε την 33χρονη σύζυγό του, με αποτέλεσμα αυτή να φύγει προσωρινά από το σπίτι τους σε χωριό της Λάρισας.
Όταν η 33χρονη επέστρεψε στο σπίτι, εκείνος για περισσότερη από μισή ώρα δεν της επέτρεπε την είσοδο, με τη γυναίκα να παραμένει στην αυλή του σπιτιού.
Όταν λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα ξεκλείδωσε την πόρτα και της επέτρεψε την είσοδο, τότε τη βίασε για δεύτερη φορά, με την 33χρονη να τον καταγγέλλει στην ΕΛ.ΑΣ. Ο 40χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
- Συνταγή: Φρουτάλια
- Βροχές και αφρικανική σκόνη σήμερα
- Οι τροφές που τα βάζουν με το φούσκωμα
- Δύο οι διορισμοί του Μακάριου Λαζαρίδη στο Δημόσιο ως απόφοιτος Πανεπιστημίου, με πτυχίο από κολλέγιο «μαϊμού»
- Γιατί τα έργα της Φρίντα Κάλο δεν πρέπει να φύγουν από το Μεξικό
- Το ένα πράγμα που δεν κάνεις μετά το πρώτο ραντεβού
- Ενεργειακή κρίση: Η ΕΕ σκέπτεται να φορολογήσει τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Μαίρη Κατράντζου και Ιζαμπέλα Ροσελίνι δημιουργούν αντικείμενα-φετίχ του στυλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442