ΠΑΕ Αρης κατά ΕΡΤ και Βαρούχα: «Σεβαστείτε κάθε Έλληνα πολίτη που σας πληρώνει»
Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε νέα ανακοίνωση και τα έβαλε και με τη δημόσια τηλεόραση και τον Παναγιώτη Βαρούχα με αφορμή το πέναλτι που ζητάει στο χτύπημα του Αθανασιάδη στον Φαμπιάνο.
Ο Άρηςμε δεύτερη ανακοίνωση του το βράδυ της Κυριακής (29/1) εξαπέλυσε πυρά και στη δημόσια τηλεόραση και τον Παναγιώτη Βαρούχα με αφορμή το πέναλτι που ζητάει στο χτύπημα του Αθανασιάδη στον Φαμπιάνο.
Συγκεκριμένα, οι κίτρινοι μετά την ανακοίνωση κατά του Στιβ Μπένετ, τα έβαλαν με τον καθηγητή διαιτησίας και όσα ανέφερε για τη φάση του Έλληνα γκολκίπερ με τον κεντρικό αμυντικό στην Opap Arena.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Προς Δημόσια Τηλεόραση: Φτάνει πια με τις μπαρούφες του δήθεν καθηγητή διαιτησίας που φιλοξενείτε κάθε Κυριακή βράδυ στην αθλητική σας εκπομπή.
Είναι ντροπή η «Αθλητική Κυριακή» που καθιέρωσε ο αείμνηστος Γιάννης Διακογιάννης να ευτελίζεται από τον Βαρούχα που έχει καταντήσει πλέον κωμικός. Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι τα βλέπει όπως τον… βολεύει.
Και κάτι τελευταίο προς την Δημόσια Τηλεόραση: σοβαρευτείτε. Σεβαστείτε κάθε Έλληνα πολίτη που σας πληρώνει. Αν σας ενδιαφέρει να ανεβάσετε λίγο και τα νούμερα σας…».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκρήτιο στον τελικό του Betsson Super Cup για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και η ΕΠΟ ανακοίνωσε όλα όσα θα λάβουν χώρα στο ματς-γιορτή του ποδοσφαίρου.
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 τη Ναόμι Οσάκα και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα στο United Cup και μετά το τέλος του αγώνα επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,