Αυτό το πέναλτι έδωσαν στην ΑΕΚ: 1-0 ο Άμραμπατ (vid, pic)
Ο διαιτητής Λουίς Γκοντίνιο έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε πτώση του Σέρχιο Αραούχο στην περιοχή, ο Άμραμπατ εκτέλεσε εύστοχα και η Ένωση προηγείται του Άρη με 1-0.
Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό του ματς με τον Άρη στην Opap Arena, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νόρντιν Άμραμπατ.
Ο διαιτητής του ματς, Λουίς Γκοντίνιο, είδε πέναλτι από τον Μόουζες Οντουμπάτζο στον Σέρχιο Αραούχο στο 17′, μετά από σέντρα του Ομπερλίν Πινέδα από τα δεξιά της επίθεσης.
Ο Αργεντινός επιθετικός της Ένωσης κοντρόλαρε την μπάλα και εν συνεχεία έπεσε μέσα στην περιοχή με τον Πορτογάλο ρέφερι να δείχνει κατευθείαν την άσπρη βούλα.
Τόσο ο Γκοντίνιο όσο και το VAR συμφώνησαν για την παράβαση, παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών και των ανθρώπων του Άρη, ο Άμραμπατ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Χούλιαν Κουέστα κάνοντας το 1-0 υπέρ των κιτρινόμαυρων.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.