Ο Ολυμπιακός πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στο Καραϊσκάκη απέναντι στον ΟΦΗ και μάλιστα με ανατροπή. Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς, όμως γύρισαν το ματς με γκολ των Μπακαμπού και Ελ Αραμπί.
Ωστόσο, αυτός που έκανε τη διαφορά στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού στο Φάληρο ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος κράτησε τους τρεις βαθμούς με δυο απίθανες επεμβάσεις σε τετ α τετ των ποδοσφαιριστών των Κρητικών.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας γκολκίπερ κράτησε το 2-1 στο 83ο λεπτό όταν ο Μπρόνικ βγήκε απέναντι του μετά από λάθος πάσα του Γιαν Εμβιλά, όμως ο Πασχαλάκης άπλωσε το κορμί του και έκανε μια φανταστική απόκρουση, ενώ στο 90 νίκησε και τον Μπάκιτς και μάλιστα σε μια ακόμη πιο κλασική ευκαιρία.
Ο «φύλακας-άγγελος» των Πειραιωτών ήταν κομβικός στο φινάλε για να κρατήσει ο Ολυμπιακός το τρίποντο, ενώ γνώρισε την αποθέωση από όλο το γήπεδο τόσο κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά και στο φινάλε, όπου ανταπέδωσε με τη σειρά του, πηγαίνοντας προς τους οργανωμένους οπαδούς των ερυθρόλευκων.
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως η αποθέωση του Πασχαλάκη και η φοβερή εμφάνιση που έκανε έρχεται μόλις μια βδομάδα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με τον Έλληνα γκολκίπερ να επιστρέφει στην Τούμπα ως αντίπαλος.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι