Από μηχανής… Γιαννιώτης, χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ατρόμητο!
Ο Ελληνας γκολκίπερ απέκρουσε το πέναλτι του Νίνη στις καθυστερήσεις, με τον ΠΑΣ και τον Ατρόμητο να μένουν στο 1-1 στους Ζωσιμάδες.
Μετά και από το αποψινό αποτέλεσμα, η ομάδα του Περιστερίου παρέμεινε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 πόντους σε 20 αγωνιστικές. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι βρίσκονται τρεις θέσεις πιο κάτω και στους 19 βαθμούς.
Τρομερός ο ρυθμός της αναμέτρησης, με πολλές φάσεις μπροστά και από τις δυο εστίες.
Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Σόρια σκόραρε για τον ΠΑΣ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς υπήρχε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.
Στο 32′ οι Γιαννιώτες βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν ξανά και αυτή τη φορά το γκολ μέτρησε. Ο Πήλιος πέρασε ωραία από αριστερά τον Ροτάριου, έκανε τη σέντρα, ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά και ο Μπάλαν από κοντά δεν είχε δύσκολο έργο για το 1-0.
Στο 52′ ο Ατρόμητος απείλησε με τον Κιάρτανσον από κοντά μετά την κεφαλιά του Στρούγγη, με τον ΠΑΣ να έχει αφήσει χώρο στους φιλοξενούμενους. Τελικά, στο 77΄ήρθε η ισοφάριση για τους Περιστεριώτες. Με υπέροχο σουτ από το πρώτο δοκάρι, ο Τζοβάρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-1.
Ο Γιαννιώτης στο 89′ απέκρουσε το σουτ του Καραχάλιου και στο 90′ ο Χατζηισαΐας κράτησε τον Τζίμα, με τον Σιδηρόπουλο να δίνει το πέναλτι. Ο Νίνης εκτέλεσε, αλλά ο έμπειρος κίπερ απέκρουσε, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι. Ετσι, η… μπίλια έκατσε στην ισοπαλία.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.