Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1: Νέα γκέλα των Βαυαρών

Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1: Νέα γκέλα των Βαυαρών

Χωρίς νίκη μέσα στο 2023 παρέμεινε η Μπάγερν που ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Άιντραχτ στο Μόναχο και η Ουνιόν την πλησίασε στον πόντο.

Αγνώριστη η Μπάγερν Μονάχου μέσα στο 2023! Οι Βαυαροί εξακολουθούν να διανύουν πολύ άσχημο «φεγγάρι» στην Βundesliga καθώς έμειναν στην ισοπαλία για τρίτη σερί αγωνιστική, χάνοντας έτσι το προβάδισμα που είχαν αποκτήσει πριν τη διακοπή του Μουντιάλ.

Μετά απ’ τις Λειψία (1-1) και Κολωνία (1-1), ήταν η σειρά της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να «μπλοκάρει» τους Βαυαρούς στην «Allianz Arena», οδηγώντας την Μπάγερν σε άλλη μία ισοπαλία με 1-1.

Το γκολ του Σανέ στο 34′ φάνηκε να δίνει μία σχετική άνεση στην ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, που είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως οι περσινοί νικητές του Europa League, έφεραν το ματς στα ίσα με τον Κολό Μουανί στο 69′ και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό που τους διατηρεί σε επαφή με την τετράδα και τα εισιτήρια του επόμενου Champions League.

Μπάγερν Μονάχου: Ζόμερ, Στάνισιτς (90′ Ζάμπιτσερ), Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις, Κίμιχ, Σανέ (70′ Γκνάμπρι), Μίλερ, Μουσιάλα, Κομάν (70′ Γκράβενμπερχ), Τσούπο-Μοτίνγκ (77′ Τελ)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Εντικά, Μπούτα, Σο, Ρόντε (64′ Καμάντα), Κνάουφ, Λίντστρομ (64′ Μπορέ), Γκέτσε (85′ Γιάκιτς), Κόλο Μουανί (90’+4′ Αλιντού)

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024