Τρεις και πλέον μήνες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για το κάταγμα περόνης που είχε υποστεί στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Νίκλας Ελίασον επέστρεψε και είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη.
Ο Σουηδός άσος συμπλήρωσε μία εβδομάδα προπονήσεων σε φουλ ρυθμό και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Μένει να φανεί βέβαια αν θα του δώσει και χρόνο συμμετοχής κάποια στιγμή μέσα στο παιχνίδι ο 49χρονος τεχνικός.
Στην αποστολή είναι κανονικά και ο Λιβάι Γκαρσία ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο άσος από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο θα ξεκινήσει βασικός στην κορυφή της επίθεσης.
Από εκεί και πέρα, εκτός παραμένει ο Μίλαντ Μοχαμάντι που έχει δρόμο ακόμα μέχρι να επιστρέψει αλλά και ο Πάολο Φερνάντες με ελαφριά θλάση.
Η ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ολυμπιακό, την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενεί στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ, στο φινάλε των play-offs της Super League.
Ο Ράφα Ναδάλ άνοιξε στη Μαγιόρκα έναν νέο βιωματικό χώρο αφιερωμένο στην καριέρα και τη φιλοσοφία ζωής του, επιχειρώντας να μετατρέψει την προσωπική του διαδρομή σε πηγή έμπνευσης για τις επόμενες γενιές.
Σπουδαία κίνηση από την Τσέλσι που έφτασε σε συμφωνία με τον Τσάμπι Αλόνσο για τον πάγκο της. Για τέσσερα χρόνια θα υπογράψει ο Ισπανός και θα είναι το απόλυτο αφεντικό στο κλαμπ.