Όσο ο Πάουλο Ντιμπάλα εξακολουθεί να βρίσκεται σε τρελά… κέφια τόσο και η Ρόμα θα συνεχίζει να «τρέχει» το νικηφόρο σερί της.
Αυτή την φορά το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Σπέτσια, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Serie A, με τους Ρωμαίους να σκαρφαλώνουν έτσι στην τρίτη θέση της Serie A.
Στο τέλος του 1ου μέρους, Στεφάν ελ Σαραουί και Ντιμπάλα βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Ιταλός έδωσε στον Αργεντινό και όταν πήρε πίσω την μπάλα είχε κενή εστία για το 1-0. Με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Αργεντινός έδωσε στον Τάμι Έιμπραχαμ, που απέφυγε υπέροχα δύο αντιπάλους και στο τετ α τετ έκανε το 2-0.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia