Σημαντικός βαθμός για τη Νότιγχαμ (1-1) – Νέα ήττα της Έβερτον (2-0)
Η Γουέστ Χαμ νίκησε με 2-0 την έβερτον και «βύθισε» ακόμα περισσότερο την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρτ. Βαθμός «χρυσάφι» για τη Νότιγχαμ στην έδρα της Μπόρνμουθ.
Η Νότιγχαμ κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική ισοπαλία απέναντι στην Μπόρνμουθ, χάρη στο γκολ του Σαμ Σάριτζ στο 83′ και διατήρησε έτσι την απόστασή της από τη ζώνη του υποβιβασμού στους τέσσερις βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 28ο λεπτό από γκολ του Τζέιντον Άντονι, ενώ θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί στο 13′, αλλά το γκολ του Γιέιτς ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR.
Δεν έχει τέλος η «κατηφόρα» για την Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρτ, με τα «ζαχαρωτά» να γνωρίζουν νέα ήττα, αυτήν τη φορά από τη Γουέστ Χαμ, στο Λονδίνο, για την 21η αγωνιστική της Premier League.
Τα «σφυριά» άνοιξαν το σκορ με τον Μπόουεν στο 34ο λεπτό, με τον ίδιο παίκτη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 41′ «σφραγίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.