Ολυμπιακός: Έτοιμος για πρόκριση στους «8» του CEV Cup
Οι «ερυθρόλευκες» μετά την εύκολη επικράτηση (3-0) στο κλειστό του Ρέντη, χρειάζονται δύο σετ στο Μπρνο, για να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες του θεσμού.
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Τσεχία, από τη Δευτέρα (16/1) το μεσημέρι. Και αυτό, διότι την Τετάρτη (18/1) στις 19:00, τα κορίτσια του Θρύλου επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας την Κράλοβο Μπρνο εκτός έδρας, στη ρεβάνς της φάσης των «16» του CEV Cup, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά.
Στην κρίσιμη ρεβάνς στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας, το Μπρνο, οι «ερυθρόλευκες», μετά την εύκολη επικράτηση (3-0) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στην πρώτη «μάχη» των «16», χρειάζονται δύο σετ κόντρα στην Κράλοβο, ώστε να «σφραγίσουν» το πολυπόθητο εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες του θεσμού.
Δηλώσεις:
Λορέντζο Μιτσέλι: «Πρέπει να επαναλάβουμε τη νίκη του πρώτου αγώνα. Θέλουμε πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είμαστε έτοιμοι, σε ένα διαφορετικό ματς από αυτό που έγινε στην έδρα μας, πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτό το μαχητικό πνεύμα».
Τζίνα Λαμπρούση: «Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Θέλουμε εδώ στην Τσεχία, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε τη νίκη, ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του CEV Cup».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
O Nάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις ήρθε πριν λίγες μέρες στον Παναθηναϊκό και στο πρώτο του ντέρμπι »αιωνίων» και τον πρώτο τελικό, έκανε τη διαφορά για τους «πράσινους» με μια εμφάνιση που του χάρισε το βραβείο του MVP.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.