Η Μονακό ταξίδεψε μέχρι το Βελιγράδι για να τεθεί αντιμέτωπη με τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ένα ξεχωριστό παιχνίδι για τον Σάσα Ομπράντοβιτς ο οποίος επιστρέφει για ακόμη μία φορά ως αντίπαλος απέναντι στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά ως παίκτης, έχοντας φορέσει τη φανέλα της σε τρεις διαφορετικές θητείες, ενώ την έχει προπονήσει και για ένα μικρό διάστημα.
Ο τεχνικός της Μονακό έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι τον αποθέωσαν κατά την είσοδό του στο γήπεδο, ενώ ο Σέρβος προπονητής προχώρησε και σε μια εντυπωσιακή κίνηση αφού γονάτισε στο παρκέ και φίλησε το σήμα του συλλόγου.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Πρωταθλήτρια χειμώνα με εμφατικό τρόπο η Άρσεναλ, συνέτριψε με 4-1 την Άστον Βίλα στο υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής. Οδυνηρό 1-1 η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην ουραγό, Γουλβς και μάλιστα εντός.
Η Βαλένθια επικράτησε της Παρτίζαν με 86-73, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ταϊρίκ Τζόουνς, που το τελευταίο διάστημα συνδέεται με τον Ολυμπιακό – Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Μονακό του Σπανούλη επί της Μπαρτσελόνα (74-90).
Η Ζαλγκίρις έριξε τη βόμβα της 19ης αγωνιστικής στη Euroleague, καθώς επικράτησε με 93-80 της Χάποελ στο Τελ Αβίβ! – Η Βιλερμπάν ήταν ανώτερη και «λύγισε» την Παρί με 89-86.