Ένα τεράστιο διπλό στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα στην παράταση με σκορ 99-94 πήρε η Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο Νίκολα Μίροτιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μπλαουγκράνα» καθώς με ένα μεγάλο σουτ μπόρεσε να στείλει την αναμέτρηση στην παράταση, ώστε να εξασφαλίσει η ομάδα του λίγο αργότερα το ροζ φύλλο αγώνα με μια άκρως σημαντική νίκη.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τόμας Σατοράνσκι με 19 πόντους, 15 πρόσθεσε ο Κόρι Χίγκινς, 13 ο Άλεξ Αμπρίνες και 12 ο Νίκολα Μίροτιτς. Από την άλλη πλευρά, οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Φίλιπ Πετρούσεφ είχαν από 24 πόντους έκαστος.
Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε αρκετά καλά την αναμέτρηση καταφέρνοντας να πάρει ένα καλό προβάδισμα, όμως στη συνέχεια οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα έφεραν τούμπα το ματς, βρίσκοντας τον τρόπο να περάσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους μπροστά στο σκορ.
Έπειτα οι «μπλαουγκράνα» μείωσαν με τη σειρά τους και με τον Νίκολα Μίροτιτς να σκοράρει στα τελευταία δευτερόλεπτα μπόρεσα να πάνε το ματς στην παράταση.
Στο έξτρα πεντάλεπτο οι Καταλανοί παρουσιάστηκαν πιο ψύχραιμοι, είχαν τις λύσεις επιθετικά και εν τέλει έφτασαν σε ένα τεράστιο διπλό που τους κρατά ψηλά στη βαθμολογία.
Τα δεκάλεπτα: 17-28, 40-43, 65-57, 84-84 (κδ), 94-99 (παρ).
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.