Μιχαΐλοβιτς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του – Σε άσχημη κατάσταση ο Σπαλέτι (pics)
Σε λαϊκό προσκύνημα τέθηκε η σορός του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στο Καπιτώλιο, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να δίνει το παρών και να είναι σε κακή κατάσταση.
Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δεν είναι πια στην ζωή αφού νικήθηκε από την λευχαιμία.
Η σορός του Σέρβου έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Καπιτώλιο της Ρώμης, πόλη, στην οποία ζουν η γυναίκα και τα παιδιά του Μιχαΐλοβιτς με σκοπό φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι που τον αγαπούσαν να δώσουν το «παρών».
Διαβάστε επίσης: Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό – Νοκ άουτ οι Σένκεφελντ και Βέρμπιτς με Ιωνικό
Πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν ανάμεσα τους και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος ήταν… ράκος καθώς με τον Σέρβο προπονητή τους συνέδεε μια φιλία χρόνων.
Addio #Mihajlović, #Spalletti commosso davanti al feretro pic.twitter.com/daNKDMjhvm
— AGTW (@AGTW_it) December 18, 2022
Στο φέρετρο έχουν τοποθετηθεί στεφάνια με λουλούδια από Λάτσιο και Ρόμα καθώς και κασκόλ από την Τορίνο και την Μπολόνια.
Μάλιστα, απόψε στην Μπολόνια (20:45) στη Βασιλική του Σάντο Στέφανο έχει διοργανωθεί αγρυπνία για φόρο τιμής στον Μιχαΐλοβιτς.
Η κηδεία του Μιχαΐλοβιτς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 11 στη Ρώμη στη βασιλική Santa Maria degli Angeli e dei Martiri στην Piazza Esedra.

- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)














































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442