Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπουδαία λόγια από τον γιο του Μαραντόνα: «Ο πατέρας μου θα ήταν περήφανος γι’ αυτήν την εθνική ομάδα»

Σπουδαία λόγια από τον γιο του Μαραντόνα: «Ο πατέρας μου θα ήταν περήφανος γι’ αυτήν την εθνική ομάδα»

Ο γιος του Μαράντονα δήλωσε πεπεισμένος πως ο πατέρας του θα ήταν περήφανος γι’ αυτήν την εθνική ομάδα της Αργεντινής για το πάθος και την θέληση που βγάζουν.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Σινάγκρα γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1986, λίγους μήνες μετά αφότου ο πατέρας του κατέκτησε το Μουντιάλ στο Μεξικό.

Σήμερα ο γιος του σπουδαίου Μαραντόνα προπονεί μια ομάδα στις χαμηλότερες κατηγορίες της Ιταλίας, τη Νάπολι Γιουνάιτεντ και «φανατικός» με την παρέα του Λιονέλ Μέσσι ζει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την ίδια… «τρέλα» όπως οι Αργεντίνοι.

Απίθανο! «Έλυσαν» ένα ολόκληρο γήπεδο από το Κατάρ και πάνε να το στήσουν στην Ουρουγουάη

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το ζω σαν «loco», παρακολουθώ όλους τους αγώνες, βλέπω όλες τις ειδήσεις, θέλω να βάλω το τρίτο αστέρι στο στήθος μου γιατί αυτά τα παιδιά το αξίζουν πραγματικά. Δίνουν τα πάντα για τη φανέλα και ελπίζω να συμβεί»

Ο Ιταλός γιος του Ντιέγκο ρωτήθηκε παράλληλα για το πως αισθανόταν ο πατέρας του βλέποντας αυτήν την Αργεντινή ενώ αναφέρθηκε και στην «κλασσική» σύγκριση Μαραντόνα- Μέσσι.

Όσα είπε: 

Για το αν θα ήταν ο Μαραντόνα περήφανος γι’ αυτήν την εθνική Αργεντινής: «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο πατέρας μου είναι περήφανος για τον τρόπο που υπερασπίζονται τη φανέλα και την θέληση που βγάζουν. Για μένα, ο μπαμπάς μου είναι περήφανος γι’ αυτούς, εκεί πάνω».

Για την σύγκριση Μέσσι – Ντιέγκο: «Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τον Μέσι, όπως απολαύσαμε τον γέρο μου. Λοιπόν, πρέπει να απολαύσουμε τον Μέσι με τον ίδιο τρόπο. Δεν μου αρέσει να τους συγκρίνω γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το κάνουμε αυτό. Δεν ωφελεί σε τίποτα. Αν κερδίσουμε την Κυριακή, οι ιστορίες μεταξύ τους θα είναι παρόμοιες, αλλά θέλω να απολαύσω τον Λιονέλ και μου αρέσει πολύ αυτή η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπου ο πατέρας μου και αυτός αγκαλιάζονται και είναι μαζί. Ελπίζω να συμβεί και, αν συμβεί, θα είμαι απίστευτα χαρούμενος για τον Λίο. Είμαι ο νούμερο ένα θαυμαστής του και πάντα τον αγαπώ».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024