Βραζιλία: Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την συμμετοχή του Νεϊμάρ με την Κορέα
Αμφίβολος παραμένει για το νοκ αουτ παιχνίδι της Βραζιλίας με την Νότια Κόρεα ο Νεϊμάρ, με την συμμετοχή του σταρ της Παρί Σεν Ζερμένα να είναι κρίνεται την τελευταία στιγμή. Το ίδιο ισχύει κα για τον τραυματία Αλεξ Σάντρο ενώ ο Ντανίλο φαίνεται πως είναι σε καλύτερη… μοίρα.
Η Βραζίλια τελείωσε με ήττα 1-0 από το Καμερούν τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Μουντιάλ του Κατάρ και πλέον στρέφει την προσοχή της στο νοκ αουτ παιχνίδι με την Νότια Κόρεα.
Αμφίβολος για την αναμέτρηση παραμένει ο Νεϊμάρ μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα της «Σελεσάο» στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τον γιατρός της ομάδας, Ροντρίγκο Λάσμαρ, να αφήνει τα πάντα ανοικτά για τη συμμετοχή του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν.
Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Αλεξ Σάντρο ενώ για τον Ντανίλο τα πράγματα φαίνεται πως είναι καλύτερα.
Ο γιατρός της Βραζιλίας είπε χαρακτηριστικά μετά τον αγώνα με το Καμερούν για Νεϊμάρ και Σάντρο: «Έχουμε ακόμα 72 ώρες για το επόμενο παιχνίδι. Ας βασιστούμε στο ότι ο χρόνος είναι με το μέρος μας. Έχουμε ακόμα πιθανότητες και θα περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει αυτή η μετάβαση.
Δεν έχουν αρχίσει να δουλεύουν με την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα γίνει το Σάββατο και είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε ποια θα είναι η αντίδρασή τους σε αυτό. Από αυτό εξαρτάται αν θα μπορούν να παίξουν».
Ενώ για τον Ντανίλο υποστήριξε ότι: «Ο Ντανίλο έχει παρουσιάσει θετική και ικανοποιητική εξέλιξη. Έκανε εντατική δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, ήδη με την μπάλα, σε μια πολύ θετική και λειτουργική προσαρμογή. Οι προσδοκίες μας είναι ότι θα προπονηθεί κανονικά με την ομάδα, θα δούμε πώς θα νιώσει. Όλα πάνε καλά, οι προσδοκίες είναι υψηλές γι’ αυτόν αν θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι».
Προβλήματα τραυματισμού στο παιχνίδι με το Καμερούν εμφάνισαν επίσης και οι Αλεξ Τέγιες και Γκάμπριελ Ζεσούς.
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Μπασκόνια με «κατοστάρα» στη Ρεάλ
- Μονακό – Λε Μαν 103-79: Η ομάδα του Σπανούλη κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας
- To 91% του Ντιόγκο Νασιμέντο και η ιδέα του Μεντιλίμπαρ
- Νίκολιτς: «Παίξαμε καλά σε όλο το ματς, σημαντικοί οι τρεις βαθμοί»
- Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη ο Μανόλο Χιμένεθ
- Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας 91-74: Πήρε το Κύπελλο η ομάδα του Γιασικεβίτσιους
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 22ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442