Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» Τέγιο στον Άρη

«Βόμβα» Τέγιο στον Άρη

Ο Άρης ψάχνεται για εξτρέμ και φέρεται να κυνηγάει το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Κρίστιαν Τέγιο.

Ο Άρης βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ από το πάνω ράφι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται ο Ντάνιελ Μαντσίνι, με τους κίτρινους να είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν «βόμβα».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Άρης είναι έτοιμος να κάνει κρούση για την απόκτηση του Κριστιάν Τέγιο, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να επιθυμεί να κάνει υπέρβαση στη θέση αυτή. Ο Ισπανός εξτρέμ είναι μια εξαιρετική και πολύ ποιοτική λύση για τα άκρα της επίθεσης, όμως μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωση του.

Ο 31χρονος Ισπονός μεσοεπιθετικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους Λος Άντζελες FC τον Ιανουάριο και το όνομά του είναι στη λίστα των υπό εξέταση ποδοσφαιριστών για τον Άρη, που θέλει να φέρει ένα μεγάλο όνομα.

Φυσικά ο Τέγιο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς πρόκειται για προϊόν της περίφημης Μασία της Μπαρτσελόνα, έχει παίξει στην πρώτη ομάδα των Καταλανών, όπως και σε Πόρτο, Φιορεντίνα και Μπέτις. Συνολικά στην Μπάρτσα αγωνίστηκε σε 86 ματς έχοντας 20 γκολ και 14 ασίστ, ενώ στη Φιορεντίνα είχε 56 ματς, 6 γκολ και 11 ασίστ.

Στην Πόρτο είχα ξανά γεμάτη σεζόν με 57 συμμετοχές, 10 γκολ και 12 ασίστ, ενώ τα περισσότερα ματς τα έχει παίξει στην Μπέτις, όπου κατέγραψε σε αυτά τα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε 172 συμμετοχές, 24 γκολ και 20 ασίστ. Παράλληλα, είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Ισπανίας.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024