Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιπαράθεση με άρωμα Μουντιάλ στο Κοινοβούλιο της Γκάνας

Αντιπαράθεση με άρωμα Μουντιάλ στο Κοινοβούλιο της Γκάνας

Εκτός από το Μουντιάλ, πρωταγωνίστησε και στο Κοινοβούλιο της Γκάνας ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Με ποδοσφαιρικούς όρους η πολιτική αντιπαράθεση για τον προϋπολογισμό στο Κοινοβούλιο της Γκάνας. Ο Χάρι Μαγκουάιρ κατορθώνει να πρωταγωνιστεί και εκτός Μουντιάλ.

Μπορεί ο Χάρι Μαγκουάιρ να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στο Μουντιάλ με την εθνική Αγγλίας, αλλά τα καμώματά του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν περνούν απαρατήρητα για τους θαυμαστές της Premier League.

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητο: Μεξικάνος οπαδός κατέστρεψε την τηλεόραση του με μαχαίρι μετά τον αποκλεισμό της χώρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Αυτά ακριβώς ήταν που έκαναν τον Γκανέζο πολιτικό Ισαάκ Αντάνγκο να παρομοιάσει τον πολιτικό του αντίπαλο Μαχαμούντου Μπαούμια με τον Χάρι Μαγκουάιρ. Και όλα αυτά στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της Γκάνας για το 2023.

Άρωμα Μουντιάλ στο Κοινοβούλιο της Γκάνας

Ο απολαυστικός μονόλογός του στο Κοινοβούλιο της Γκάνας έκανε όσους βρίκονταν στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Είστε ποδοσφαιρόφιλος, και είμαι χαρούμενος που σας είδα τις προάλλες να πανηγυρίζετε όταν κέρδισε η Γκάνα. Στην Αγγλία υπάρχει ένας παίκτης που τον λένε Μαγκουάιρ και παίζει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χάρι Μαγκουάιρ. Είναι αμυντικός. Μαρκάρει και ρίχνει το σώμα του παντού λες και είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο. Η Γιουνάιτεντ πήγε και τον αγόρασε. Έγινε μια τεράστια απειλή για την άμυνά της, κάνοντας τάκλιν στους συμπαίκτες του και δίνοντας ασίστ στους αντιπάλους. Ακόμα κι όταν οι αντίπαλες ομάδες αποτυγχάνουν να σκοράρουν, σκοράρει ο Μαγκουάιρ γι’ αυτές.

Κύριε ομιλητή, θα θυμάστε ότι σ’ αυτή τη χώρα έχουμε έναν οικονομικό Μαγκουάιρ. Έχουμε έναν οικονομικό Μαγκουάιρ. Ο οικονομικός Μαγκουάιρ ήταν ο ίδιος που έδινε διαλέξεις στο πανεπιστήμιο πως να αποκαταστήσει την αξία της πόλης. Κύριε ομιλητή, γιατί δώσατε την ευκαιρία σ’ αυτόν τον Μαγκουάιρ να είναι στο κέντρο της άμυνάς μας; Τώρα ρισκάρουμε με αυτογκόλ.

Ο οικονομικός μας Μαγκουάιρ έχει τον έλεγχο σημαντικών τομέων της οικονομίας μας και τους καταστρέφει όλους».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024